Stor Varebil - Peugeot Boxer med løftelem

Leies ut av Kenan S

Verifisert av BankID

innen et par timer

86% responsfrekvens

Oslo Fylke

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

Det er en pålitelig varebil med stor lastekapasitet og løftelem. Bilen er 2014-modell som er perfekt for dine transportbehov. Spesifikasjoner - Modell:Peugeot Boxer 2014 - Løftelem: Integrert for enkel lasting og lossing - Motor: Drivstoffeffektiv og kraftig motor - Lastekapasitet: Romslig lasterom med høy kapasitet - Førerkortklasse:*B Fordeler ved å leie vår Peugeot Boxer: - Praktisk løftelem:Gjør det enkelt å håndtere tunge og store gjenstander - Fleksibel leieperiode: Tilpasses dine behov, enten du trenger den for en dag, en uke eller lenger - God kjørekomfort: Komfortabel og sikker kjøreopplevelse - Perfekt for: Flytting, varetransport, leveranser, og andre transportoppgaver

Forsikring

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 14 dager før leieperioden starter, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller senest 7 dager før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis det er mindre enn 7 dager igjen til starten av leieperioden, vil ingen refusjon skje.