Komplett vestfoldbunad herre

Leies ut av Petter G

5/5

Verifisert av BankID

innen et par dager

100% responsfrekvens

Oslo Fylke

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

informasjon

Komplett vestfoldbunad klar til bruk for herre. Bunaden er husfliden sydd, lite brukt uten synlige skader. Skal du i bursdag, bryllup eller annen høytid med et ønske om å skille deg ut i en flott norsk bunad er dette annonsen for deg. Personlig er jeg 180 høy og veier rett over 80kg. Da har jeg mye å gå i buksen, litt i overdelen. Jeg antar at bunaden kan sitte på størrelser fra 170-190+-cm, litt avhengig av vekt/kroppsfasong. Selv om bunaden bæres uten at den er personlig sydd ser den veldig flott ut. For min egen del er buksen for stor, men det er bare noe jeg legger merke til selv, bukseseler gjør mye. Hatt og sko kan følge med dersom det ønskes uten tillegg i prisen. Hatten er størrelse 56 og skoene 42,5. Dersom dette ikke passer kan selvsagt andre bunadssko eller mørke pensko benyttes. Alternativt tilbehør som kniv og klokke-ur følger i utgangspunktet ikke med. Behov for rengjøring utover lufting og vask av skjorte/strømper dekkes av leietaker. Kona har to vestfoldbunader i størrelse M+-. Både en sort segerbrandt og en 1956 Modell i Blå med rød overdel. Om det er aktuelt med leie av for par blir vi enig om en gunstig avtale.

Forsikring

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 14 dager før leieperioden starter, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller senest 7 dager før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis det er mindre enn 7 dager igjen til starten av leieperioden, vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Petter André Torvund R Har leid Komplett vestfoldbunad herre

5/5

"17. Mai ble komplett da jeg fikk gå i denne flotte bunaden. Rask og god dialog ved prøving, henting og levering! Strålende fornøyd!"

Katrine Hoff Q Har leid Komplett vestfoldbunad herre

5/5

"Bunaden er veldig staselig og fin og bidro til høytidsstemning under bryllupsfest. Bunaden passet godt til min sønn som er 174 cm. Meget hyggelig utleier som lot oss forhåndsprøve og var fleksibel mhp bringe/ hentetid midt i sommerferien. Takk for flott opplevelse!"

Jonathan Kokvik F Har leid Komplett vestfoldbunad herre

5/5

"Kjempe fornøyd!"

Vis flere