Stor sksphenger Ifor Williams BV-126

Verifisert av BankID

innen en time

100% responsfrekvens

Klara

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

Ifor Williams BV126 skaphenger er den solide og pålitelige løsningen for å transportere opp til 2430 kg av dine varer og utstyr, med en totalvekt på 3500 kg. Med innvendige lengde på 360 cm og bredde på 173 cm, gir denne skaphengeren et areal på 6,23 m2 og er tilgjengelig i to ulike høyder: 183 cm og 214 cm. Skaphengeren er utstyrt med to aksler og 12" hjul som standard. Sideveggene på BV126 skaphengeren er hvite, solide og vedlikeholdsvennlige. Du kan velge mellom sjalusidører, doble dører eller vår kombinasjon av rampe og dør i ett, som gir deg den fleksibiliteten du trenger. Skaphengeren har stiv aksling og parabolisk fjæring for økt komfort og sikkerhet. Den spisse fronten på skaphengeren gir optimal utnyttelse av innvendig lasterom, samtidig som det reduserer luftmotstanden og gir god drivstofføkonomi. Med døren i fronten får du enkel tilgang til lasten din.

Forsikring

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.