Sykkelhenger fritidshenger Tredal T10-UCH

Leies ut av Henrik H

5/5

Verifisert av BankID

innen en time

93% responsfrekvens

Fredrikstad

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

Tredal T10-UCH fritidshenger med lokk og takrails leies ut. Leies ut med takbøyler og 4 sykkelstativer. Hold bagasjen tørr* , og bilens bagasjerom ledig :-) Låsbar for både bagasje og sykler i hengeren. * Nå er det noe lekkasje via 4 skruer i taket på hengeren som gjør at den ikke er 100% tett. Men stort sett veldig lite vann som kommer inn. Liten og lett henger med fjæring som gir god kjørekomfort. Perfekt for å ha med seg en del ekstra på ferieturen. Innvendige mål: B = 127 cm, L = 210 cm, H = 50 cm Pris per dag: 300 Pris helg: 750 (fredag - søndag) Pris uke: 1500 (mandag - søndag) Hengeren kan ikke brukes til å kjøre grus, sten, pukk, jord, hageavfall, søppel eller tilsvarende. Hengeren har ny type (13 pins) tilkobling.

Forsikring

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Thomas M Har leid Sykkelhenger fritidshenger Tredal T10-UCH

5/5

Tor M Har leid Sykkelhenger fritidshenger Tredal T10-UCH

5/5

"Utleie slik man ønsker det skal være! Bra pris, rask kommunikasjon, og en hyggelig og serviceinnstilt utleier. Jeg leier gjerne på nytt, når det blir aktuelt. Anbefales!"

Ulrika Anna Maria Larsdotter Almgre H Har leid Sykkelhenger fritidshenger Tredal T10-UCH

5/5