Upublisert: Leier ut en flott Mercedes-Benz S-Klasse (S500)

Leies ut av Sven Anders L

5/5

Verifisert av BankID

innen et par minutter

100% responsfrekvens

Bodø

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

Bilen er en fryd å kjøre, en sann continental cruiser! Drivverket fungerer utmerket. 5-trinns automatkasse med lange gear og 306 hestekrefter. På motorvei er forbruk 0,85 liter pr. mil. og tanken er 100 liter stor. Ingen rekkevidde angst med denne :-)

Forsikring

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Lukasz G Har leid Leier ut en flott Mercedes-Benz S-Klasse (S500)

5/5

"veldig god kommunikasjon med eieren. Flott bil, trygg og komfortabel. Hvis jeg skulle tilbake til Lofoten, bruker jeg gjerne denne bilen igjen 👍"

Gustav Christoffer T Har leid Leier ut en flott Mercedes-Benz S-Klasse (S500)

5/5

"Bil i overraskende god standard for alderen. År 2000-luksus er mye ingeniørgreier som gir luksuser og rare meldinger. Eier hadde veldig god kommunikasjon når vi lurte på noe."

Magne Oskar M Har leid Leier ut en flott Mercedes-Benz S-Klasse (S500)

5/5