FORD TRANSITT 2013, Stor varebil!

Leies ut av Remi H

4.56/5

Verifisert av BankID

innen en time

100% responsfrekvens

Larvik

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

STATUS; - Lampe for håndbrekk lyser: ingen feil bare plastikk som dytter det litt opp. - Bremse slitasje føler er defekt, lampe lyser i dash men ikke farlig. Bremsene er ganske nye. - Flere små skader rundt og inni bilen. Husk å ta gode bilder. Men ingen fare rundt de eksisterende skadene. ______________________________________ Jeg leier ut denne flotte vare/ flyttebilen. Den har tidligere vært en utleie bil hos Nabobil og getaround, så den er vandt med tøffe oppgaver. Bilen kan ordnes med uten at jeg (utleier) er tilstede. Nøkkel er plassert i kodeboks, og koden endres etter hver leie. Koden får du etter booking og betaling er registrert sammen med alle instrukser og krav for leien. BILEN: Lasterom: Lengde 2.85m Bredde 1.75m Høyde 1.75m Bom brikke med 20% rabatt på alle passeringer i Norden. Manuell gir (du må ha rettighet og god erfaring på manuell gir) Lav km Nylig eu-godkjent og nye bremser foran. Nye fremhjul Ny håndbrems Ny slide kasse til skyvedør Ny Lås og hjul i skyvedør Ok forbruk på mila og er en diesel bil. Skader/ dårlig: - bærer LITT preg av å være en utleiebil inni lasterommet og litt utenpå, men da er det ikke så veldig farlig. pass allikevel på den og vær/ kjør rolig og forsiktig så fortsetter bilen å være god lenge. Bilen fungerer godt å er veldig sprek mekanisk. Jeg er ekstremt nøye og passer veldig godt på den. - Høytalere fungerer ikke pr nå. Ta med portabel høytaler eller headphones - det er hull i noen setetrekk men det er ikke farlig. - IKKE HENGER FESTE! - ikke tillat med dyr! Spør meg først! Betingelser: - Leietaker må dekke bom penger selv. (Regning på Vipps eller andre metoder) - leietaker må levere bilen tilbake med like mye diesel som du startet med. - er bilen skitten så spyl den av utenpå. (Ikke inne i lasterommet) - det er en MAKS KM GRENSE INKLUDERT I PRISEN pr dag den bestilles på: 200km. SKAL DU KJØRE LENGER? Ta kontakt med meg på chat SKADER påført av leietaker: - Bilen er forsikret som du får info om når du leier. Dere betaler kun egenandelen. - For dere som spør om å leie hos meg privat, så er det mulig, men der vil egenandelen være ganske mye høyere, men bedre avtaler rundt km. - Privat vil du få mulighet til å forhandle på pris og km og vi finner en pakke som passer for begge 2. Hjertelig velkommen skal du være Tlf: 938 57 243

Forsikring

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Daniel S Har leid FORD TRANSITT 2013, Stor varebil!

5/5

"Grei bil. Hyggelig utleier."

Dat Tan L Har leid FORD TRANSITT 2013, Stor varebil!

5/5

"Lett å låne, hyggelig kar"

Henrik Nørstebø J Har leid FORD TRANSITT 2013, Stor varebil!

5/5

Vis flere