Orbea WILD FS H20 - EMTB

Leies ut av Marius A

5/5

Verifisert av BankID

innen et par minutter

100% responsfrekvens

Frogn

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

informasjon

Brutal og sykt morsom EMTB sykkel leies ut. Av de 4 EMTB'ene vi har er dette den desidert morsomste - dette er pedaldrevet motorcross. Sterk motor på 250W og 85 NM, 160 mm vandring på dempere og 29" hjul gjør at denne er like rå oppover som nedover. Sykkelen er str m - og brukes både av junior på 10 år og også av oss voksne på 173 cm - med justerbar setepinne blir det ganske allsidig. Egner seg neppe for folk over 185 cm pga størrelsen. Fartssperra kan fjernes ved å trykke på en knapp på styret. Har sykkelstativ til tilhengerfeste som kan følge med i leien dersom det er ledig. I leia er det også med en sekk med en del reservedeler og verktøy i tilfelle noe skal skje når du er midt inne i skogen - denne innbyr jo til langturer og horn i panna så det har skjedd noen ganger ;-) OBS; kalenderen i hygglo er ikke alltid oppdatert da vi bruker disse syklene mye på forskjellige helgeturer.

Forsikring

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 14 dager før leieperioden starter, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller senest 7 dager før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis det er mindre enn 7 dager igjen til starten av leieperioden, vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Christian E Har leid Orbea WILD FS H20 - EMTB

5/5

"Hyggelig og rask avgjørelse da vi trengte en sykkel halv dag. Lot seg enkelt gjøre selv om utlåner ikke var hjemme. Takk 😊🤟"

Marius Alexander Stra S Har leid Orbea WILD FS H20 - EMTB

5/5