Mc transporthenger leies ut

Leies ut av Stian E

5/5

Verifisert av BankID

innen et par timer

100% responsfrekvens

Oppegård

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

MC transporthenger leies ut. Egenvekt kun 60 kg Tillatt totalvekt 300 kg Maks MC vekt 240 kg Kjøres lovlig i 80 km/t med MC på. Rampe til å kjøre motorsykkelen opp/ned på hengeren, følger med. Dette er en 100% formålsbygd MC transport henger. Alt ved den er bygd for å gjøre nettopp den oppgaven så enkel som mulig. Flere leietagere har kjørt denne langt (typisk ved kjøp av mc). Samtlige skryter av hengeren. Selv bruker jeg den til å ta med meg mc`n til hytta. Den er veldig god å kjøre med, og pga den lave egenvekten blir det minimalt med økning av drivstofforbruk. Uten mc på, merkes den ikke i det hele tatt. En dags leie følger døgnet for datoen du bestiller, dvs fra midnatt til midnatt. Lastestropper anses som forbruksvare og kan lånes mot 50 kr som betales via vipps. Prisen er uavhengig av leieperiode. En må gjerne heller bruke egne stropper. Hengeren og eventuelle lånte lastestropper brukes på eget ansvar. Utleier fraskriver seg et hvert ansvar for eventuelle skader som følge av bruk av tilhengeren og/eller lastestroppene.

Forsikring

Tilhengere og campingvogner er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Omar A Har leid Mc transporthenger leies ut

5/5

"Andre gang jeg leier, like bra som sist🤩"

Reza M Har leid Mc transporthenger leies ut

5/5

Espen Sirgård W Har leid Mc transporthenger leies ut

5/5

"Dette fungerte utmerket. Fleksibelt og enkelt."

Vis flere