Upublisert: Nissan Primastar 9 seter

Leies ut av Thomas N

5/5

Verifisert av BankID

innen et par timer

100% responsfrekvens

Bodø

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

informasjon

Snedig stor diesel kassebil med 9 seter og stort bagasjerom - plass til to oppslåtte barnevogner i bredden, ski og annet utstyr. Mulig å demontere bakerste seterad om ønskelig, for enda mer bagasjeplass. Da er det seks seter igjen. Perfekt leiebil for familier og venner som skal ut på helgetur, gjerne med mye bagasje, eller for typiske flytting og varebiloppdrag. Maksimum kjørelengde - 200km/dag. Kilometerpakker er tilgjengelig om du planlegger å kjøre lenger (+‪kr 4‬/‪km‬). Bom- og parkeringsavgifter er ikke inkludert i leiepris. Dieseltanken må fylles før bilen leveres tilbake. Drivstoff som ikke etterfylles faktureres leietaker jamfør gjeldende l/pris x 1,5.

Forsikring

Kjøretøy er forsikret for skader opp til 300 000 kr med en egenandel på 5 000 kr for den som leier. Veihjelp er inkludert uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Sahra Celin K Har leid Nissan Primastar 9 seter

5/5

"God kommunikasjon med utleier, samt en bil som ga oss muligheten til å reise rundt i Lofoten å være 6 stk uten å måtte dele oss opp i 2 biler😊"

Lars André Friedrich L Har leid Nissan Primastar 9 seter

5/5

"Supersmidig och trevlig uthyrare"